На посаді заступника мера Житомира Кропивницький купив собі дорогі автомобілі

Колишній заступник Житомирського міського голови Володимир Кропивницький за останні півроку купив дорогі авто вартістю декілька мільйонів при загальних доходах у сумі 281 706, 86 грн.

Саме таку суму Кропивницький вказав у декларації про доходи, зазначивши дохід членів сім’ї у розмірі 378 188, 58 грн.

За інформацією одного з Інтернет-видань, перебуваючи на посаді заступника мера, Володимир Миколайович купив собі новий автомобіль Bentley, вартість якого нібито перевищує 2,5 млн. грн.

На офіційному сайті Bentley найдешевші автомобілі цієї марки коштують від 180 тисяч доларів.

У декларації колишнього чиновника про цей автомобіль не має жодної інформації, як і про ще дві нові автівки – марки Mercedes, яку неодноразово бачили припаркованою у дворі міської ради, та Volkswagen Multivan, яку, за інформацією джерел, наближених до Кропивницького, екс-заступник мера придбав також за останні півроку.

Можливо, ці машини зареєстровані на юридичних осіб, до яких Володимир Миколайович має пряме відношення.

Нагадаємо, до того, як стати заступником міського голови, Кропивницький їздив на старенькій машині марки Mercedes S 550, яка вказана у декларації про його доходи.

Також, як повідомляють у міській раді, Кропивницький після свого звільнення з посади заступника ще місяць не міг попрощатися з кабінетом, у якому зробив ремонт за власні кошти.