Репортер Житомира знає, яким буде сайт Житомирської мерії

Житомирській владі допомагають напрацювання попередників.

Вже у найближчий час влада Житомира збирається презентувати офіційний сайт міської ради. Про це один із заступників міського голови розповів під час своєї прес-конференції.

Цікаво, що про цей сайт йде мова ще з лютого 2014 року. Тоді користувачам ресурсу було поінформовано, що невдовзі на сайт мерії чекає технічна та функціональна модернізація, роботи над якою розпочали ще з січня 2013-го.

Забігаючи на перед, Репортер Житомира дещо привідкриє занавіс.

Отож, на сайті Житомирської міської ради, згідно виконаних у 2013-му році робіт, будуть виокремлюватися ТОП-новини. На головній сторінці функціонуватиме рубрика «Думка депутата».

На прохання представників ЗМІ, під головним меню виокремлено рубрику «Нове на сайті», куди потраплятиме вся інформація, додана не на головну сторінку, а, наприклад, у проекти рішень, рішення, сторінки управлінь та департаментів, дані державних закупівель та ін.

Розроблений проект передбачав також можливість поділитися новинами за допомогою соцмереж. Якісно по-новому має запрацювати й інтернет-приймальня.

Новий дизайн, денне та вечірнє оновлення шапки сайту, новий перегляд фото та відео, чіткіша та більш зручна для користувача система рубрикацій, нові розділи, зручний пошук, можливість створення кабінету користувача – такі модернізації також заплановані на сайті мерії.

Як раніше інформувалося, сайт створювали за кращими зразками інтернет-ресурсів органів влади та місцевого самоврядування – сайтів мерій Харкова, Вінниці та Львова.

За інформацією джерел з міської ради оновлений сайт презентують у період із 20 по 23 квітня 2014 року.

Також джерела інформують, що банерну конструкцію, яку анонсували також у лютому 2014 року для надання прес-конференції та брифінгів депутатами і керівництвом міста, і про яку встиг повідомити заступник мера на своїй першій прес-конференції, поки що не використовуватимуть. Адже так сталося, що банерні полотна поклеїли косо. Тепер вона непрезентабельна і дизайн зображення, нібито через глянцеві засвічення, доведеться переробити.

Пропонуємо ознайомитися із новим дизайном сайту Житомирської міської ради, який Репортеру Житомира показали у лютому 2014 року.