У Пекіні дебютували найшвидші версії Porsche Boxter і Cayman

Компанія Porsche привезла на Пекінський автосалон “розігріті” версії своїх молодших спортивних моделей – купе Cayman і родстера Boxster.

Спорткари стали трохи могутніше, трохи швидше і отримали приставку GTS до назви.

Обидва автомобілі оснащуються трохи перенастроєним 3,4-літровим мотором від версії S.

Для купе Cayman GTS цей агрегат видає 340 к.с. і 380 Нм крутного моменту. Цього достатньо, щоб у поєднанні з фірмовою роботизованою коробкою PDK і пакетом Sport Plus розганяти автомобіль до 100 км/год за 4,6 секунди – на 0,3 секунди швидше, ніж показник Cayman S.

Варіант з механічною коробкою і без пакета Sport Plus розмінює першу сотню за 4,9 секунди.

Модель Boxster GTS виявилася скромнішою – в її випадку мотор розвиває на 10 к.с. і на ті ж 10 Нм крутного моменту менше, ніж Cayman GTS.

Відповідно, він виявився трохи повільніше купе, і розгін до 100 км/год займе у нього від 4,7 до 5 секунд залежно від коробки передач.

У стандартне оснащення спорткарів увійдуть пакет Sport Chrono, що загострює відгуки на педаль газу, і фірмова адаптивна підвіска PASM, що дозволяє вибирати між двома варіантами жорсткості.

Крім того, Porsche Cayman і Boxster GTS отримають оброблений шкірою і алькантарою інтер’єр, 20-дюймові колісні диски і допрацьовані аеродинамічні елементи кузова.

Продажі версій GTS почнуться в травні цього року.

Українські ціни на Boxster GTS поки не оголошені.
__________________________________________________________________________________
После хорошей езды за рулем на одном месте иногда может прихватить спину. Вот поэтому, хорошо прикупить себе отличный ортопедический матрас. Ортопедические матрасы от компании “АВЭЛЬ” – и пусть спина больше не болит. И хорошего, и здорового сна!