У Житомирі “Тойота” вискочила на зустрічну – три автівки робито, є постраждалі. Фото

Близько 8 години ранку 12 квітня на в’їзді у м. Житомир зіштовхнулися три легковика.

Про це Репортер повідомили в УДАІ.

На щастя, обійшлося без людських жертв, однак декілька травмованих потребують стаціонарного лікування.

За попередніми даними, 21-річний водій автомобіля «Toyota Camry», рухаючись у напрямку до центру міста, не вибрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху.

Результатом стало зіткнення з автомобілем «Volkswagen Caddy».

Після потужного удару автомобілі розвернуло на дорозі і «Toyota» зіткнулася з легковиком «ВАЗ-2104», який рухався назустріч.

Під час медичного обстеження водія–винуватця ДТП було встановлено, що той перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Хлопець пояснив, що напередодні разом з друзями відпочивав у передмісті на лоні природи. Усі разом вони вживали спиртне. Зранку компанія молодих людей вирішила повертатися додому автомобілем.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми різного ступеню важкості отримали 65-річний водій «вазівки» та пасажири автомобіля «Toyota».

Після медичного обстеження та надання допомоги декількох травмованих лікарі відпустили додому, а от двом 19-річним житомирянам та водієві автомобіля «ВАЗ», жителю Житомирського району, доведеться тривалий час лікуватися у стаціонарі.

Нині триває розслідування кримінального провадження. Такі дії караються штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.