У Житомирi намагaлися скоротити народний виконком, але не змогли

Народний виконком пропонували скоротити на 10 осiб – iз 61 до 51 особи. Такy пропозицiю внесла секретар ради Любов Цимбалюк.

Зокрема, пропонувалося виключити зi складу виконкому екс-мера Володимира Дебоя та колишнього першого заступника мicького голови Галину Семенець, якi входили у виконком з посадами, а також житомирян, якi написали заяви про вихiд за власним бажанням: Фурлет, Ткачук, Демчук, Мойсiєнко, Буковський, Пучич.

Замiсть Галини Семенець пропонувалося увести нового першого заступника Сергiя Сухомлина та залишити 2 мicця для вакансiй на посади заступникiв мicького голови, яких рада затверджуватиме на наступному засiданнi.

За скорочення складу нового виконкому проголосували 24 депутати, за фактично повторне голосування з цього питання – затвердження поiменного перелiку нового виконкому – 25 депутатiв.

Таким чином виконком працюватиме у попередньому складi, без нового заступника Сухомлина та з екс-посадовцями Дебоєм та Семенець.

Нагадаємо, вiдповiдно до рiшення про виконком, автоматично виключаються зi складу виконкому особи, якi пропустили по 2 засiдання без поважних причин.