У Житомирській області дівчина розсердилась на хлопця, взяла його машину і втопила її в ставку

Про зникнення свого автомобіля «Хюндай Соната» в Ємільчинський райвідділ міліції заявив житель районного центру, повідомили Репортер в УМВС.

Чоловік розповів, що залишив свою машину біля будинку напередодні ввечері.

Вже за кілька годин правоохоронці повідомили заявника про те, що виявили зниклий автомобіль «втопленим» у невеликому місцевому водоймищі.

За допомогою вантажівки «Хюндай» таки реабілітували з води.

Суттєвих механічних ушкоджень, характерних для дорожньо-транспортної пригоди, на машині не було. Отже, викрадач явно не впорався з керуванням і влучив прямісінько у водойму.

З’ясувалось, що хлопець тієї ночі був з подругою, якої зранку не застав.

Міліція навідалася за місцем проживання, 19-річної місцевої жительки. І дівчина зізналася, що «втоплений» автомобіль – це її рук справа.

Вона розповіла, що тієї ночі дуже поспішала до подружок, а оскільки кавалер заснув і не зміг її відвезти, то вона вирішила зробити це самостійно.

Взяла ключі від машини, успішно завела її і поїхала. Ось тільки прибути за місцем призначення на транспортному засобі так і не змогла: підвела відсутність водійських навичок. Тому і з’їхала з дороги прямо в водойму. Про те, що трапилося, природно, нікому говорити не стала, мовляв, страшно було.

Нині відкрито кримінальне провадження. За подібні дії передбачено покарання у вигляді значних штрафних санкцій або обмеження чи позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.