У Житомирській області троє молодиків побили та пограбували 80-річну бабцю та її сина

Уночі до будинку 80-річної жительки Овруцького району ввірвалися троє нетверезих молодиків, які жорстоко побили господарку та її 50-річного сина, вимагаючи грошей.

Про це Репортеру повідомили в УМВС.

Вони вибили двері та влетіли до хати.

Незнайомці, брутально лаючись, вимагали грошей. Чоловік дістав зі сховку тисячу гривень та віддав нападникам, намагаючись вгамувати їхня апетити. Втім тих це тільки розізлило.

Вони були переконані, що у жертв є ще гроші, і їх лють вилилась у нові побиття. Зрештою їм вдалося здобути ще 4 тисячі гривень збережень пенсіонерки та відібрати в її сина банківську картку. Чоловік під фізичним примусом сказав нападникам код доступу.

Про усі ці події потерпілі ледве змогли розповісти правоохоронцям, яких викликали сусіди.

“Нам вдалося досить швидко ідентифікувати нічних візитерів. На момент затримання вони уже зняли частину готівки з рахунку потерпілого через банкомат, – розповідає начальник Овруцького РВ УМВС Володимир Башинський. – Очевидно, відібраних у літніх людей грошей виявилось замало для вгамування апетитів нетверезої кампанії.”

Двоє із молодиків під час затримання ще перебували з ознаками явного алкогольного сп’яніння. Допоки вони приходили до тями після бурхливої ночі, третій з нападників поїхав купувати мопед за чужі кошти.

Тож затримували їх порізно, але оперативно.
Як повідомив заступник начальника УМВС – начальник кримінальної міліції УМВС Житомирщини Юрій Крошко, нападники є жителями Народицького району, віком 20, 24 та 25 років.

Двоє з них непрацюючі, третій – студент.

В одного із підозрюваних у селі, де вони вчинили розбій, проживають родичі й він досить добре обізнаний на місцевості та щодо людей. Саме він і запропонував вдертися до оселі старенької після тривалого нічного чаркування трійці.

За вказаним фактом проводиться досудове розслідування.

Затриманим загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Нині вирішується питання щодо обрання відносно них міри запобіжного заходу.