Відкатні ворота

Відкатні ворота – сучасне і дуже практичне рішення задачі обмеження в’їзду автотранспотром на закриту територію на рівні із шлагбаумами AN-Motos та Nice, які можна придбати на www.comfortline.com.ua/products/shlagbaumu/.

Відкатні ворота, завдяки своїй зручності користуються величезною популярністю в приватних будинках і котеджах, на промислових об’єктах, складах, гаражах, паркінгах.

В даний час на вітчизняному ринку з’явилося велике різноманіття типів і видів відкатних воріт.

Великий вибір дає можливість вибрати ворота, що володіють оптимальними характеристиками для установки на кожному конкретному об’єкті.

Завдяки мінімальному необхідному простору для закривання і відкривання – відкатні ворота можна без проблем встановити в будь-якому зручному місці, в тому числі – в місцях щільної забудови.

Зазвичай зсувні ворота виробляються зі сталевої профільної труби перерізом 80х40мм.

У якості ж матеріалу для зовнішньої обшивки можуть використовуватися сендвіч-панелі, профлист, звичайні сталеві листи, або дерево.

Для автоматизації воріт підбираються автоматичні приводи залежно від розміру і загальної ваги конструкції.

Перш ніж, купити відкатні ворота, необхідно прорахувати можливість їх установки, враховуючи необхідний вільне місце для відкату полотна.

Наприклад, якщо ширина в’їзду становить 4 метри, то для установки відкатних воріт необхідно простір 6 метрів ліворуч або праворуч від отвору.

Звичайно ціна автоматичних відкатних воріт перевищує вартість воріт звичайних, проте популярність автоматичних воріт неухильно зростає, завдяки високому рівню комфорту при їх використанні.