Фабрика «ЖЛ» наперед сплатила податки до кінця року

(R) ТДВ «ЖЛ» – один з лідерів кондитерського ринку України, в травні наперед перерахувало податки, сплативши до Державного бюджету України 8 млн. грн., а загалом з початку року було сплачено майже 23 млн. грн.

Такий крок обумовлений патріотичними настроями колективу та бажанням підтримати країну у теперішній непростій ситуації, – пояснюють у компанії.

«Сьогодні Україна опинилася в складному політичному та економічному становищі, яке безумовно торкнулось кожного з нас: підприємців, працівників, урядовців, і просто українців. Кожен з нас має виконати свій патріотичний обов’язок та допомогти країні вийти з кризи. Саме тому менеджментом фабрики було прийняте рішення сплатити податки за 2014 рік в Держбюджет наперед», – прокоментував таку ініціативу голова наглядової ради Ігор Бойко.

Керівництво фабрики «ЖЛ» вважає, що підприємці повинні зараз дбати не тільки про стабільність власних компаній, а й країни загалом. Також висловили сподівання, що ситуація у державі змінюватиметься на краще і буде більш сприятливою для розвитку підприємництва.

Варто зазначити, що житомирська кондитерська фабрика є одним з найбільших платників податків та роботодавців Житомирщини.

Завдяки ефективному веденню бізнесу та 70-річному досвіду роботи на ринку «ЖЛ» демонструє високі фінансові результати: у 2013 році було реалізовано продукції на 930 млн. грн., що на 3,17% більше в порівнянні з 2012 роком. Фабрика «ЖЛ» постійно інвестує кошти у вдосконалення технології продажів та в модернізацію виробництва, встановлюючи нові лінії для виробництва продукції, яка популярна як в Україні, так і у світі.

Додаткова інформація:

ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 року – ЗАТ «Житомирські ласощі») засновано у 1944 році. Використовуючи 70-річний досвід роботи, фабрика займає 5-е місце на ринку за обсягом виробництва. Житомирська кондитерська фабрика першою почала виробляти відомі цукерки «Стріла» та «Чорнослив у шоколаді», які до сьогодні є одними з найпопулярніших солодощів.

Якість продукції підтверджується сертифікатами ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005. Продукція випускається під торговими марками – ЖЛ, Doma, Optimix та Stevix, серед яких різні види цукерок, печива та вафель.

www.sladosti.com.ua