На Старому Бульварі Житомиргаз порив траншеї, бо міняє півкілометра старих труб. Фото

Газопровід по вулиці Старий Бульвар протяжністю 440 метрів буде замінений на новий, який відповідає сучасним стандартам безпеки.

Про це Репортер повідомили в ПАТ «Житомиргаз».

Реконструкція дозволить збільшити пропускну здатність і надійність діючого газопроводу.

Підземний газопровід перетинає вулиці Пушкінську та Фещенка-Чопівського. До нього приєднані п’ять багатоповерхових будинків. Проте їхні мешканці ніяких незручностей під час прокладання нових труб не відчують.

Оскільки будівництво відбувається ділянками, газопостачання до прилеглих будинків припинятися не буде.

«Старі сталеві труби ми замінюємо на нові поліетиленові високої щільності, гарантійний термін експлуатації яких становить 50 років. Перевага сучасних труб не лише в їхній надійності, а й в тому, що для них не потрібно використовувати ізоляцію та електрохімічний захист. Протягом 14 днів плануємо завершити всі будівельні роботи з заміни», – зауважує перший заступник голови правління – головний інженер ПАТ «Житомиргаз» Сергій Колесник.

Розподільний газопровід низького тиску по вулиці Старий Бульвар збудований у 1957 році, тобто він функціонує уже більше 55 років. Тому компанією було прийнято рішення про його заміну в рамках власної інвестиційної програми.

На прокладання газопроводу ПАТ «Житомиргаз» направила понад 200 тисяч гривень.

Таможенные услуги от компании “Своя логистика”. Многолетний опыт и качество обслуживания делает компанию лидером в этой сфере. Обращайтесь.