Принтери для етикеток

Принтери для етикеток призначені для друку етикеток з зображенням штрихового коду, буквено-цифрових та графічно-інформаційних логотипів, які вручну наносяться на кожну упаковку.

Вони незамінні у разі якщо продукція в старій упаковці з нечитабельним штрих-кодом, або є великий запас готової упаковки без нанесеного штрих-коду. Підприємство може надрукувати їх на власному принтері.

Принтери мають кілька характеристик:

Спосіб друку. По цій характеристиці принтери поділяються на термо і термотрансферні.

Швидкість друку. Вибір визначається інтенсивністю продаж; кількістю маркованої продукції.

Ширина етикеток. Розмір етикетки залежить від кількості розміщеної на ній інформації.

Довговічність нанесеного штрих-коду. Вибір визначається швидкістю товарообігу.

Клас принетрів. Початкового класу – для підприємств, на яких добова норма етикеток не більше 3 тис. штук. Середнього класу принтер відзначається хорошою продуктивністю і знадобиться підприємствам, які друкують як внутрішнє маркування, так і наклейки на товари. (Популярні моделі – Zebra S4M, Datamax M-4208). Принтер промислового класу автоматизує торговий бізнес та логістику. Надійні моделі в цій категорії – Zebra ZM 400 или Zebra ZM 600.

То ж, якщо Вас цікавить принтер штрих коду або принтер етикеток зверніть увагу на пропозицію компанії “Technologic”. Вони постачають принтери штрих кодів, здійснюють друк етикеток штрих кодів , також буквено -цифрову та графічну інформацію, які вручну наносяться на кожну упаковку.

Якщо вам необхідний якісний і надійний принтер штрих коду, високопродуктивні принтери штрих коду за доступною ціною, – пропозиція компанії одна з кращих.