Прийшли гроші: на день міста можливий концерт в оновленій житомирській “Ракушці”

Про надходження коштів, необхідних для завершення робіт з реконструкції літнього концертного майданчику на мальовничому березі річки Тетерів в парку культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна “Ракушка” Репортеру Житомира повідомив начальник парку Володимир Черниш.

Тепер на завершення робіт будівельникам треба 3 місяці – це якщо не виникне непередбачуваних ситуацій, які можуть уповільнити темп роботи.

День міста Житомир святкує в другу неділю вересня. Цього року місту виповнюється 1130 років. Завершення реконструкції “Ракушки”, якщо будівельники встигнуть, стане чудовим подарунком всім житомирянам до ювілейного дня міста.

Володимир Черниш каже, що виконавці працюють в дуже швидкому темпі, бо хочуть внести свій вклад у загальноміське свято.

Репортер Житомира наголошував, що при правильній постановці цілей житомирська “Ракушка”, зважаючи на її привабливе розташування на мальовничому березі річки Тетерів, може стати рівнею Юрмальському залу “Дзінтарі” та Вітебському літньому залові, де проходить фестиваль “Слов’янський базар” куди час від часу з’їжджаються зірки сцени з усього пострадянського простору й де відбуваються тусовки, які наповнюють міський бюджет та приносять прибуток місцевим підприємцям.