У житомирської “Свободи” перші депутати-втікачі?

Як стало відомо Репортеру учора, 27 травня, депутат від ВО”Свободи” Людмила Головченко написала заяву про вступ до фракції “Батьківщина” у Богунській районній раді.

Правда, вона залишається членом партії, але хоче працювати в команді і щось вирішувати в місті, – прокоментувала свій вчинок Репортеру.

“Нас у раді всього два депутати. Сліпченко взагалі майже не ходить на зібрання ради, а я хочу працювати і щось вирішувати у раді. Гадаю, це буде тільки на користь Свободи”, – зазначила пані Людила.

Заяву зачитала голова ради Людмила Янушевич, яка підтвердила Репортеру вступ до “Батьківщини” свободівки.

Правда, відповідно до внутрішніх партійних документів депутати – свободівці мають право входити лише до фракцій “Свободи”. Раніше траплялись випадки виходу депутатів з фракцій Свободи в західних областях. На Житомирщині такий випадок вперше і стався він одразу після президентських перегонів, де лідер Свободи О.Тягнибок набрав досить низький результат.

До речі, як повідомили джерела Репортера, того ж вечора терміново було зібрано комітет осередку Свободи і прийняти рішення направити подання на виключення Головченко з партії до Політради ВО “Свобода”. Таке рішення погодив голова Житомирської ОДА Сидір Кізін.