«УДАР» передав військовим бронежилети від Кличка. Фото

Представник партії «УДАР» Роман Давиденко вручив 25 травня закуплені Володимиром Кличко бронежилети для групи військових, які завтра від’їжджають у Слов’янськ.

За словами народного депутата від партії «УДАР» Рустама Раупова, ситуація на Сході країни залишається складною, але цілісності країни терористи та сепаратисти не стануть на заваді. Адже громадянами зробили свій вибір на користь єдиної держави і відповідальних політиків.

«Не секрет, що армія зараз потребує суттєвої підтримки. Відвідавши військову частину з Віталієм і Володимиром Кличко, ми побачили, що найнеобхідніше зараз тим хлопцям, які відбувають у «гарячий» район, це бронежилети. Ми пообіцяли їм допомогти. А дотримання слова – це справа честі для політика. Володимир придбав їх і сьогодні їх вручили кожному бійцю в руки, адресно, без зайвих посередників», – наголосив Рустам Раупов.

До речі, у бригаді служить і багато житомирян, зокрема начальник та заступник військової частини. Вони зазначили, що ця допомога була вкрай необхідною та нагальною.

Прес-служба Житомирської міської
організації ПП “УДАР Віталія Кличка”