В Житомирі Приватбанк проведе щорічний травневий “зелений” суботник

ПриватБанк оголосив про проведення 17 травня 2014 традиційного всеукраїнського суботника в рамках акції «Зробимо країну зеленою!», в ході якого банкіри, клієнти та партнери банку планують прибрати і озеленити найпопулярніші серед городян парки, сквери, набережні і зони відпочинку.

У Житомирі суботник пройде на Майдані Соборному 1, а також у сквері на горі Замковій. Окрім прибирання обраної території, також заплановано висадження 5 тисяч квітів.

Штабом суботника, відповідальним за організацію проведення, стане Житомирське регіональне управління ПриватБанку, розташоване за адресою: м. Житомир, вул. Перемоги, 99.

Разом з банком проводять свої суботники багато великих підприємств і компанії, в числі яких сотні українських компаній, бюджетні підприємства, владні структури, металургійні заводи та футбольні клуби. Цього року, за доброю традицією, суботник ПриватБанку підтримує Житомирська міська рада.

У «зеленому» суботнику може взяти участь кожен. Для цього достатньо зареєструватися на сайті nasubbotnik.com.ua, де можна вибрати своє місто та місце збору на суботник, звернутися в найближче відділення ПриватБанку або Контактний центр на номер 3700.

Нагадаємо, акція «Зробимо країну зеленою!» проходить уже понад 15 років. Минулого року ця ініціатива – зустріти весну чистими та зеленими парками, скверами, улюбленими місцями відпочинку жителів міста – стала національною і навіть вийшла на міжнародний рівень. У суботнику взяли участь понад 150 тисяч чоловік в Україні, Росії, Грузії, Латвії, Португалії, Іспанії та інших країнах.

Запрошуємо підтримати ініціативу банку всіх бажаючих і небайдужих до чистоти рідного міста. Гарний настрій і позитивні емоції гарантовані всім учасникам!