Завтра найбільший український прапор таки вивісять у Житомирі

Найбільший український прапор таки вивісять у Житомирі, зроблять це 24 травня о 12.00.

Про це Репортер повідомили організатори проекту.

Як вже повідомлялося раніше, у Житомирі на фасаді будівлі Житомирського Учбово-виробничого підприємства УТОГ, що на майдані Соборному, буде встановлено прапор України величиною 450 квадратних метрів.

З нагоди свята, для житомирян та гостей міста виступить лауреат Гран-Прі всеукраїнських та міжнародних конкурсів, фіналіст телевізійного шоу «Голос країни» Артем Кондратюк, а всесвітньовідома хорова капела «Орея» виконає Гімн України. Також у концерті візьмуть участь артисти Житомирського інституту культури, колективи Будинку культури та місцеві рок-гурти.

Для юних житомирян буде організовано конкурс дитячого малюнку на асфальті «Я люблю Україну». Чекають цікаві подарунки й на родини, які прийдуть на свято у вишиванках.

Також на святі діятиме ярмарок національної символіки та сувенірів, а кожен бажаючий отримає на згадку фото на фоні найбільшого прапора від UAPATRIOT.COM абсолютно безкоштовно! У рамках заходу відбудеться авто-мото пробіг.

Організатори закликають житомирян підтримати громадсько-патріотичний проект та на своїх балконах, у вікнах квартир, на дахах будинків, підприємствах, авто, – скрізь підняти й вивісити жовто-блакитні стяги.

Прапори можна буде придбати на підприємстві УТОГ та РА «Інформбюро» чи замовити в інтернет-магазині національної символіки UAPATRIOT.COM. Підприємство готове надати безкоштовно бригаду монтажників, які встановлять прапор.

Нагадаємо, у зв’язку із оголошеною триденною жалобою за загиблими військовослужбовцями 95-ї окремої повітряно-десантної бригади та 26-ї Бердичівської артилерійської бригади Збройних Сил України, свято «Найбільший прапор України» перенесли.