Житомирські та рівненські даішники на трасі Київ-Чоп ловили вкрадений у Рівному “Range Rover”

26 травня до чергової частини відділу Державтоінспекції Рівненської області надійшло повідомлення про те, що близько 5 години ранку в місті Рівне по вулиці Лермонтова невідомими особами викрали автомобіль марки “Range Rover” білого кольору, пише рівненський “Все – сайт чесних новин”.

Черговий відділу Державтоінспекції негайно передав орієнтування всім нарядам, які на той час несли службу в Рівненській області.

Автомобіль через деякий час був помічений інспекторами ДАІ на стаціонарному посту №3 в м. Корець. Працівники ДАІ з допомогою жезла та свистка подали вимогу водію про зупинку, однак він її проігнорував, а навпаки збільшивши швидкість почав втікати.

Правоохоронці негайно розпочали переслідування вищевказаного транспортного засобу, про що повідомили чергового ВДАІ та найближчий стаціонарний пост в місті Новоград-Волинський Житомирської області.

На цьому посту до вищевказаного автомобіля було застосовано спецзасіб для примусової зупинки транспортного засобу, де водій пошкодив колеса, однак продовжив рух.

Згодом водій автомобіля на 226 кілометрі автодороги Київ-Чоп на заокругленій ділянці дороги на великій швидкості не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Залишивши даний автомобіль водій зник у лісовому масиві. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.