Чому Жиріновський такий неадекватний?

Лікарі не вірять, що неконтрольована поведінка Жириновського могла бути викликана дією препаратів.

Інакше б політик просто перебрав з мелатоніном – гормоном, який регулює сон.
У ЛДПР заявили, що голова партії Володимир Жириновський влаштував у Державній думі скандал, що закінчився образою вагітної журналістки МІА «Росія сьогодні», перебуваючи під впливом препарату ціркадін.

Про це написав перший заступник голови фракції ліберал-демократів Олексій Діденко в листі на адресу голови РПЛ Михайла Федотова, який звернувся до генерального прокурора Юрія Чайки з проханням залучити Жириновського до кримінальної відповідальності за перешкоджання професійній діяльності журналіста з використанням службового становища, поєднаного з погрозою насильства, і образу релігійних почуттів віруючих.

«Як побічна дія з боку центральної нервової системи є такі наслідки, як дратівливість, збудливість, стомлюваність, безсоння, запаморочення, погана якість сну, психомоторна гіперактивність і агресивна поведінка», – написав Діденко.

У ЛДПР впевнені, що Федотову «слід було більш детально і всебічно розібратися в причинах нестандартного поведінки людини і проявити в цьому питанні належну увагу і тактовність».

За словами Діденка, препарат був виписаний Жириновському за два тижні до інциденту лікарем поліклініки Управління справами президента Росії.

До речі, на http://svit-zory.com.ua/ лікарі допоможуть в лікуванні птозу.

Водночас лікар-психіатр, психотерапевт, нарколог, директор науково-методичного центру консалтингової компанії «Контакт-Експерт» Павло Бесчастний абсолютно впевнений, що ціркадін тут ні при чому.

«Ні, я не думаю, що в таких ситуаціях має сенс особистісні якості списувати на дію препарату. Цей препарат не викликає неконтрольованого сп’яніння, лише якесь відносне розгальмування. Але Володимир Вольфович довгий час знаходиться під прожекторами ЗМІ, і всі ми знаємо, що він такий від природи і без всякого ціркадіна не схильний обмежувати свої емоційні спалахи. Це його сценічний образ такий, політичний, якщо завгодно. Я б не говорив, що варто списувати на дію препарату те, що елементарно пояснюється особистими особливостями людини », – запевнив експерт.