CinemaHall набирає студентів у Житомирі

У житомирян з’явилась можливість отримати базову акторську освіту на реалізувати свій творчий потенціал із Міжнародною кіноорганізацією CinemaHall.

В Житомирі стартує перший набір на навчання у Всеукраїнській акторській школі Міжнародної кіноорганізації CinemaHall. Студенти мають унікальну можливість освоїти ази акторської майстерності, отримати базові знання, вміння та навички для успішного проходження кастингів, обмінюватись досвідом із учасниками з іншим міст України, а також брати участь у зйомках нових проектів, фільм, програм тощо.

Окрім того, успішно закінчивши навчання у Всеукраїнській акторській школі, кожен випускник отримує сертифікат міжнародного зразка, а також кожен вноситься в єдину акторську та кастингову базу. Тепер здійснити мрію стало просто!

Навчатися у Всеукраїнській акторській школі Міжнародної кіноорганізації CinemaHall мають можливість і дорослі, і діти. Якщо ви бачите себе чи свою дитину на екранах, у світлі софітів та перед телекамерами, приєднуйтесь!

Тривалість навчання – 3 місяці.

Увага! «Репортер Житомира» дарує можливість отримати 10% знижки на навчання!

Заповнюючи заявку, вкажіть промо-код «Репортер Житомира» та навчайтеся дешевше!

Відправити заявку можнa тут.

За деталями звертайтесь:

063 468 42 48

cinemahall.org

zt@cinemahall.org

http://vk.com/cinemahall_zt

http://vk.com/cinemahall_zt_fenek

Міжнародні та національні партнери:

Мережа міських порталів «CitySites», портал Kino-Teatr.ua, міжнародна карта «ISIC», портал «Телекритика», портал FILMStreet, портал «Велика Ідея», портал «СнимиФильм», група компаній «Studentland», міжнародна платформа «KINOLIFE», портал StudNews, Всеукраїнська молодіжна костел асоціація, адвокатське бюро «Адлер і партнери», телеканал Port-mone.tv, інструмент прямого маркетингу Feedgee.com, онлайн система управління проектами Worksection.com.

Регіональні партнери:

Телерадіокомпанія «Ефір»
Радіостанція Рекорд FM
Перший житомирський інформаційний портал
Репортер Житомира – головні новини Житомира
газета РІО Бердичів
Перша професійна модельна агенція Gloria Model Style
сайт міста Житомира 0412.ua