Фаррелл Вільямс створив нові версії кросівок «Стен Сміт» від Adidas

Фаррелл Вільямс створив нові версії кросівок «Стен Сміт» від Adidas. Співак розписав вручну десять пар взуття.

У березні стало відомо про співпрацю Adidas зі співаком Фарреллом Вільямсом ( Pharrell Williams ), який створить для німецького спортивного бренду колекцію одягу та взуття.

Днями компанія представила перші результати їхньої спільної роботи: десять моделей білих кросівок «Стен Сміт», прикрашених тегами в стилі графіті, квітами, різнокольоровими стрілками та іншими забавними картинками, намальованими від руки самим Уїльямсом.

Ціна однієї пари кросівок становить 500 євро. До речі, до таких кросівок підійдуть 3D футболки Mountain, ціна яких – 348 грн.

Виручка від продажу взуття піде в благодійний фонд Вільямса «Від однієї руки в іншу», що допомагає дітям.

Колекція продається ексклюзивно у французькому концепт-сторі Colette.

Нагадаємо, Фаррелл Вільямс ( Pharrell Williams ) об’єднався з німецьким спортивним брендом Adidas для створення колекції, яка буде представлена ??цього літа.

Деякі з речей будуть виготовлені із застосуванням еко-дружелюбного матеріалу, що містить нитки Bionic Пряжа, до складу яких входить перероблений пластик, зібраний в океані.

Текстильна компанія Bionic Пряжа належить співакові.

«Мені випала чудова можливість попрацювати з таким культовим брендом і креативними людьми, які розуміють мене і поважають мій стиль, а також відкривають доступ до нових технологій і історії компанії, – говорить Уилльямс. – Починаючи від класичного спортивного костюма і закінчуючи кросівками Стен Smiths, Adidas завжди був частиною мого життя. Вироби цього бренду вічні».