Кізін не послухав спортсменів і призначив таки свого керівника в департамент Житомирської ОДА

11 червня голова облдержадміністрації Сидір Кізін представив колективу департаменту сім’ї, молоді і спорту облдержадміністрації нового директора Світлану Гресь, повідомили Репортер в прес-службі.

Як зазначив він, Світлана Гресь має досвід роботи в молодіжній політиці, творчі здобутки і може похвалитися спортивними досягненнями. Він охарактеризував нового керівника як людину, що має життєву мудрість, яка допоможе налагодити роботу галузі, і виказав їй свою повну підтримку.

Світлана Гресь має 8 авторських книг, 6 з них для дітей. Відома під псевдонімом Світлана Штатська. Є членом Спілки письменників України, лауреатом багатьох премій. Серед них премія Кабінету Міністрів України «За особливі досягнення молоді у розбудові України» в номінації «за творчі досягнення» (2008 р.).

У 1998-2002 роках – голова молодіжного товариства поляків м. Житомира, у 2004 р. – заступник голови комітету молодіжних організацій м. Житомира, згодом заступник голови всеукраїнської організації молодих поляків. Протягом 6 років є головою обласної літературно-мистецької студії ім. Михайла Клименка.

Нагадаємо, спортсмени, футбольні фанати, активісти неодноразово приходили до губернатора та вимагали призначити свою кандидатуру на цю посаду.

Одного разу вони принесли навіть шину в кабінет Кізіна.