Компанія BMW розсекретила новий X6

Виробник виклав в мережу фотографії, а також технічні характеристики новинки.

«Ікс-шостий» буде доступний в трьох версіях: xDrive50i, xDrive30d і xDrive M50d. Навесні 2015 виробник обіцяє поповнити сімейство X6 бензиновими xDrive35i і sDrive35i, а також дизельної модифікацією xDrive40d.

Пізніше BMW розширить лінійку за рахунок «зарядженої» моделі X6 M.

Базовий X6 xDrive30d оснащується трилітровим турбодизелем потужністю 258 к.с. і 560 Нм моменту. Першу сотню такий автомобіль набирає за 6,7 сек. Максимальна його швидкість обмежена електронікою на позначці 230 км / ч.

Більш сучасна модифікація xDrive M50d встановлений 381-сильний дизель з потрійним турбонаддувом, що набирає з місця 100 км / год за 5,2 сек. і максимальною швидкістю 250 км / ч.

І, нарешті, на топову версію xDrive50i комплектується 450-сильний твін-турбо V8 об’ємом 4,4 л., що розганяє модель до 100 км / год за 4,8 сек. Максимальна швидкість досягає 250 км / ч.

Зміни в екстер’єрі новинка отримала за прикладом соплатформенної моделі BMW X5.

Кросовер отримав нові бампера, світлооптику і грати радіатора. В оформленні інтер’єру з’явилася оновлена ??система iDrive з 10,25-дюймовим дисплеєм, нове рульове колесо і варіанти обробки інтер’єру.

У список стандартного устаткування BMW X6 увійшли електропривод кришки багажника, бі-ксенонові фари і 19-дюймові литі диски.

Надалі виробник анонсував вихід версії M Sport, яку буде відрізняти обробка грат радіатора під матовий алюміній, аеродинамічний обвіс кузова і новий дизайн колісних дисків.

Офіційний дебют BMW X6 – осінь. У продаж новинка надійде ближче до кінця поточного року. Ціни на кросовер поки не озвучувалися.

Сітка автошкіл Києва пропонує заняття з індивідуальними інструкторами. Автівка та інструктора надає автошкола. Звертайтесь – http://stolica.com.ua/instruktory/mkpp/.