Круїзні колекції Ralph Lauren Resort 2015 та Gucci

Елегантні сукні та брючні костюми в новій круїзної колекції бренду.

Простота, мінімалізм, майстерність – такими словами описав Ральф Лорен (Ralph Lauren) свою нову круїзну колекцію, що стала втіленням сучасної елегантності.

Дизайнер по-своєму обіграв декілька популярних модних трендів – піжамний силует, візерунок «в горох», розріз до стегна – без натяку на тенденційність.

Основні кольори тканин – чорний, білий і синій, розбавлені сплесками золотого. Ця палітра надала колекції морського колориту з нальотом стилю «препп».

До неї увійшли повсякденні та вечірні сукні лаконічного крою, строгі брючні ансамблі, шкіряні спідниці і вовняні светри з високим горлом, легкі пальта із запахом та інші вироби.

Особливу увагу привернув до себе чорний шкіряний ансамбль, що вибивається із загального ряду та складається з брюк-кльош і куртки-косухи з золотими клепками і застібками-блискавками.

Одяг доповнюють сумки різних моделей, ремені і взуття на підборах і плоскій підошві переважно у золотому кольорі.

Італійський модний дім Gucci опублікував лукбук круїзної колекції 2015 року, в основу якої лягло протиставлення зовнішньої краси і внутрішньої сили, форми і змісту.

Природа подвійності була обіграна допомогою тактильних і оптичних ілюзій. Наприклад, при створенні колекції був застосований ефект trompe-l’?il (обман зору), використані цільні матеріали і представлена ??нова версія культового квіткового мотиву бренду під назвою «Flora», створення якого Фріда Джанніні доручила канадському художнику Крісу Найту.

У колекцію увійшли вироби з графічнимі малюнками і чіткими лініями силуету. Це верхній одяг вільного крою, в тому числі двобортні пальто і тренчі, приталені плаття-сорочка з плісировкою, брюки в стилі 60-х, шорти-бермуди, блейзери, вечірні та повсякденні сукні, одяг зі шкіри та деніму і багато іншого.

Український сайт брендового чоловічого та жіночого одягу stileo.com.ua теж представив свою колекцію. До речі, обличчям сайту є Володимир Кличко.

stileo.com.ua – мужская и женская брендовая одежда .