Матері військових, які перекрили житомирську трасу, не збираються йти. Фото. Відео. Доповнено

Під Житомиром матері і дружини учасників АТО перекрили трасу Київ-Чоп з вимогою повернути їхніх членів сім’ї із зони бойових дій. Про це з місця подій повідомляє кореспондент телеканалу “112 Україна”.

За його словами, вже утворилися багатокілометрові пробки.

“Я мама військовослужбовця, який зараз знаходиться на Сході, як і сотні хлопців 95-ї аеромобільної бригади, 30-ї Новоград-Волинської бригади. Ми вкрай вражені ставленням держави і керівництва до військових. Ми будемо збиратися і стояти до тих пір, поки не буде прийняте конкретне рішення, наше рішення: ми хочемо бачити своїх дітей, вони повинні відпочити”, – заявила одна з учасниць акції Валентина Султан-Багомаєва.

“Ми не будемо просити, будемо вимагати. План “А” – повернення дітей. Не ротація, а повернення, заміна військовослужбовців”, – зазначила вона.

14 00. Як повідомили Репортеру в УМВС, на розмову до людей приїхали начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко, керівники УДАІ УМВС Володимир Гриб та Житомирського РВ УМВС Ігор Жмида.

Тривають перемовини з жінками.

Наразі автомобілі екстрених служб та життєзабезпечення регіону мають змогу проїхати по утвореному спецкоридору, для інших транспортних засобів – рух тимчасово призупинився. Організовано об’їзд іншими автодорогами.

Подію відповідним чином зареєстровано, триває перевірка.

Фото з фейсбуку Тетяни Парфентієвої та Олени Галагузи