Майстри Житомира та Вінниці спільно збиратимуть гроші для онкохворих дітей

Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство. Але не кожна в змозі насолоджуватись повноцінним життям та сприймати радість кожного дня, бо стан здоров’я обмежує їхні можливості. Такі дітки потребують особливої уваги та турботи.

В Україні проведуть благодійно-мистецьку акцію «Подаруй життя». Її мета – збір коштів на підтримку хворих дітей онкогематологічного відділення Вінниці та Житомира.

Акція пройде 28 червня 2014 року у Вінниці на площі з 12.00 до 17.00.

В рамках акції будуть проведені:

1. Майстер клас по виготовленню каркасної іграшки (керівник ГО «АРТ-Фантазія»);

2. Загальне пано «малюнок миру» у стилі аніме (керівник Турчак Ярослава учениця Тиврівського районного будинку дитячої та юнацької творчості);

3. Спільний майстер клас майстрів Житомира та Вінниці «Мистецтво оригамі» по виготовленню журавликів, які являються символом щастя, які також брали участь у акціях «Птахи МироТВОРЧОСТІ» і, як було заплановано журавлики “полетять” до Вінниці, а потім, подолавши відстань у 8 тисяч км., «полетять» через океан до Японії, дітям із префектури, які живуть у місті Мінамісома Наміє-мачі та Иитатє-мура.;

4. Також в програму входить виставка-ярмарок юних художників та концерт «Подаруй життя» за участі учнів I-III ступенів с. Селище та учнів Тиврівського районного будинку дитячої та юнацької творчості.

Організаторами акції є школа мистецтв «Творимо разом», ГО «АРТ-Фантазія», МГО «АРТ-Село», БФ «Всесвіт за майбутнє», за підтримки Вінницької міської ради, співорганізаторами є БФ «Подільська громада».