Руслан Годований готовий відповідати за кожну копійку фонду “Людяність”

Руслан Годований готовий відповідати за кожну копійку фонду “Людяність”.

Про це він сказав журналісту сайту Репортер Житомира.

Сьогодні під час засідання міськвиконкому в.о. командира 95-ї бригади повідомив, що на територію військової частини не поступили продукти харчування на суму 52 тисячі гривень, які проходять як допомога від фонду “Людяність”.

Руслан Годований підтверджує причетність до діяльності цього фонду, каже, це єдиний фонд, який працює по “безналу”, а публічний звіт постійно оновлюється на сайті обласної ради – скільки надійшло – скільки витрачено й на які цілі.

Щодо заяви в.о. командира частини щодо ненадходження продуктів на вищезазначену суму Годований повідомив, що ця допомога йде напряму в зону АТО, де вона потрібна, а тому в Житомирі про її спрямування могли й не знати.

“Командир знаходиться в Житомирі, він міг про це й не знати. Замість того, щоб поцікавитися ситуацією – були зроблені гучні заяви”, – прокоментував скандал Годований.

“Ми спілкуємось напряму з матерями, військовими, значну частину відправлень направляємо солдатам на “фронт”, – сказав заступник голови обласної ради.

Також, з його слів, фонд “Людяність” перевірили всі ГО, які хотіли це зробити. Однак, документи перевірки відсутні, оскільки за словами Годованого, це громадська перевірка.

Репортер Житомира зателефонував Володимиру Швецову, в.о. керівника 95-ї бригади.

Військовий сказав: “Якщо допомогу завезли напряму в зону бойових дій – дякую.”