Школярі Житомира на канікулах дивляться фільми та говорять про безпечну поведінку в кінотеатрі Франка

Близько 4000 учнів початкових класів Житомира в червні 2014-го року в рамках роботи літніх шкільних таборів відвідали дитячий спеціалізований кінотеатр імені Івана Франка.

Таким чином комунальний кінотеатр виконав соціальне навантаження, згідно свого основного завдання – розвивати та виховувати підростаюче покоління.

Діти переглянули фільми “Хоробре серце”, “Ріо-2”, “Оллі та скарби піратів”, “Крижане серце”, “Кіт Грім та зачарований дім”.

Окрім того діти переглядали кіножурнали виховної тематики з правил дорожного руху, екологічної тематики, безпечного поводження для збереження життя й здоров’я.

Перед демонстрацією фільмів з дітьми говорили соціальні педагоги на теми шкідливості алкоголю, тютюну та наркотиків.

В часи захисту України від нападу ворожих сил з території Росії кінотеатр провів конкурс малюнку серед дітей, щоб підняти бойовий дух військових, які воюють на Сході, захищаючи суверинітет і територіальну цілісність України. Ці малюнки передали у відправленнях солдатам в зону бойових дій разом з необхідними речами для підняття бойового духу.

З липня кінотеатр займатиметься розвитком підлітків.

Також дитячий спеціалізований кінотеатр імені Івана Франка демонструє фільми для широкого загалу. Картини, хоч і не першого показу, тобто новинки світового кінопрокату, оскільки заклад очікує на виділення міською радою коштів на придбання цифрового кінопроектора, проте, все ж, фільми, які можуть бути цікавими для перегляду.