Subaru оголошує старт продажів WRX і WRX STI

Менш потужна модель Subaru WRX (на головному фото) оснащується дволітровим оппозитним турбодвигуном потужністю 268 к.с. і 350 Нм.

У парі з 6 – МКП або безступінчатим варіатором агрегат набирає першу сотню за 6 сек.

Максимальна швидкість моделі досягає 215 або 240 км/год, залежно від трансмісії.

Вартість автомобіля в базовій комплектації стартує з позначки 450 тис.грн. За цю суму власник отримає спортивний обвіс кузова і спортивне оформлення салону з контрастною червоною стрычкою на кермі, сидіннях і селекторі КПП, підігрів передніх сидінь, систему автоматичного включення свілтооптики, обігрів зовнішніх дзеркал і лобового скла в зоні стоянки “двірників”, підтримку Bluetooth, багатофункціональний кермо, кондиціонер, аудіосистему з шістьма динаміками і 17 -дюймові литі диски.

Більш багате оснащення додатково включає в себе електропривод водійського і пасажирського сидінь і камеру заднього виду.

Виробник оцінив дану версію Subaru WRX в 500 тис. грн.

WRX STI комплектується 300-сильним (407 Нм) 2,5 -літровим турбомотором, безальтернативно, що поєднується з 6-ступінчастою “механікою”.

Розгін від 0 до 100 км год займає у моделі 5,2 сек. Максимальна швидкість обмежена на позначці 255 км/ч.

Модель в стандартній версії оснащується автоматичним включенням головної оптики, великим заднім спойлером, 18-дюймовими литими колісними дисками, комбінованою обробкою салону, системою доступу без ключа і запуску двигуна, камерою заднього виду, двозонним клімат-контролем, обігрівом дзеркал і вітрового скла у зоні спокою склоочисників і гальмівним механізмами Brembo.

__________________________________________________________________________________