У Бердичеві з дев’ятиповерхівки впав 18-річний хлопець

3 травня у Бердичеві близько 17-ої год. з дев’ятиповерхівки впав 18-річний хлопець, пишуть “Бердичівські новини”.

Мешканці дев’ятиповерхового будинку №20 по вулиці Карла Маркса спочатку почули сильний удар. Потім неподалік від будинку, у квітнику, помітили тіло кремезного хлопця. Він впав у квітник на землю, якраз між камінням, яке було елементом декору, та цементним каналізаційним люком.

Працівникам швидкої констатували смерть хлопця.

Спочатку було незрозуміло, звідки ж упав молодий чоловік, адже до дев’ятиповерхівки прилягає під кутом будинок із п’яти поверхів.

Піднявшись на дах дев’ятиповерхівки, працівники міліції знайшли там сумку-портфель, яка, ймовірніше за все, належала загиблому. У сумці виявили паспорт та водійське посвідчення.

За попередніми даними — небіжчик був студентом одного із бердичівських коледжів.

Правоохоронці розглядають три версії: вбивство, самогубство та нещасний випадок.

Якщо вірною є остання версія, то незрозуміло, чому молодик опинився у цьому місці і на даху цього будинку: він проживав у зовсім іншому, більш віддаленому мікрорайоні.

Не відкидається і версія убивства, але жоден зі свідків не чув ніяких сторонніх звуків чи криків, котрі передували падінню чоловіка з висоти, так само як і не бачили підозрілих сторонніх осіб. Крім того, оперативна група не виявила жодних слідів боротьби на даху, звідки, імовірно, чоловік і впав.

Наразі за цим фактом проводиться перевірка.