У Житомирській області даішники затримали “Шевроле” повне набоїв та спецзасобів. Фото

Уночі на 235 км автодороги Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі інспектори ДПС, які чергували на місцевому стаціонарному посту, зупинили автомобіль «Шевролет», в якому не працювала ліва фара освітлення.

Про це Репортеру повідомили в УДАІ.

Під час розмови із водієм, 23-річним жителем Івано-Франківської області, було з’ясовано, що він прямує до м.Києва.

Керманича ДАішники попросили надати на перевірку документи. Коли ж молодик діставав їх, у водійських дверцятах автівки міліціонери помітили предмети, схожі на набої.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Новоград-Волинського міськвідділу міліції. Правоохоронці провели огляд автомобіля і виявили у ньому справжній арсенал спецзасобів.

З відділення у дверцятах вилучено 25 набоїв 16-го калібру до мисливської зброї, з-під сидіння водія – спеціальний засіб ПР-73 і жезл для зупинки транспортних засобів, з бардачка – переносну радіостанцію, а з пасажирських дверцят – пневматичний пістолет.

Під час з’ясування обставин керманич пояснив правоохоронцям, що взяв автомобіль у свого знайомого за місцем проживання. Звідки у ньому заборонені речі – не знає.

Автомобіль та молодика було доставлено до міськвідділу міліції. А вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Правоохоронці встановлюють, звідки в автомобілі узялися спецзасоби та набої та хто до цього причетний.