У Житомирській області гопники “віджали” у діда телефон, а потім поцупили “Хонду”

Минулої доби оперативники карного розшуку затримали двох парубків 16 та 25 років.

Про це Репортеру повідомили в УМВС.

Не дивлячись на юний вік, обоє уже мають судимості. Цього разу малолітні гопники вкрали мотоцикл «Honda» та забрали у діда телефон.

На чужий транспортний засіб парубки звернули увагу ще у травні. Тож, не особливо роздумуючи, посеред ночі забрались на чуже подвір’я та викрали техніку. Втім, як показали подальші події, довго кататись на мотоциклі не довелось.

У середині червня молодики, знахабнівши від безкарності, посеред вулиці пізнього вечора силоміць відібрали мобільний телефон у 76-річного чоловіка. Пенсіонера після спілкування з агресивними парубками каретою швидкою доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями.

За обома фактами правоохоронцями Малинського МВ УМВС було розпочато кримінальні провадження. У результаті проведених слідчо-розшукових дій встановлено причетність до злочинів обох неповнолітніх, один із них житель району, а інший киянин.

Нині обидва дають покази у міліції. Причетність до злочинів визнають.

Тепер їм загрожує уже реальний, а не умовний термін покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 4 років (ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України).