У відпочинковому серці Житомира запрацювало ще одне відділення ПриватБанку

ПриватБанк продовжує розширювати мережу своїх відділень.

Так, у перші дні червня запрацювало повноформатне відділення ПриватБанку “Глобал Міні”, де відтепер клієнти банку можуть не лише здійснювати розрахункові операції, а й матимуть змогу отримати професійну консультацію спеціаліста.

Знаходиться відділення у торговому центрі “Глобал UA”, за адресою м. Житомир, вул. Київська, 77 (навпроти центральних кас гіпермаркету).

Нововідкрите відділення “Глобал Міні” – це світле просторе приміщення, комфортні зони самообслуговування, універсальні спеціалісти, планшетне обслуговування – це можливість вирішувати свої фінансові питання, здійснювати банківські операції, у зручний для вас час та спосіб.

“ПриватБанк розробив для своїх клієнтів формат обслуговування європейського зразка, що не має аналогів у нашій державі, – розповідає Павло Макарєєв, директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку. – Ми щоденно самовдосконалюємося для того, щоб зробити банківське обслуговування настільки простим і доступним, щоб кожен наш клієнт знав і розумів як перерахувати кошти з картки на картку, як пововнити “Копілку” чи оформити депозит, як через Приват24 заплатити за комунальні послуги або переглянути кількість коштів на рахунку Бонус+”.

Відділення ПриватБанку нового типу розраховані не лише на те, щоб здіснювати платіжні, а передусім на те, аби навчити клієнтів самостійно координувати свої кошти. Наприклад, на телефон чи платнеш можна завантажити спеціальні мобільні додактки (“Приват24”, “ФотоКаса”, “Бонус+”, “IPay”, “Копілка”,“Екстренні гроші”, “ПриватАгент”, “Безпечний банк” та ін.) і отримуватити банківські послуги, навіть невиходячи з дому.

Відділення ПриватБанку “Глобал Міні” знаходиться у відпочиновому серці Житомира.
Звернутися у відділення можна у будні із 10:00 до 20:00 та у вихідні – із 10:00 до 16:00.

У Житомирі працює 67 відділень ПриватБанку, 215 банкоматів та 320 терміналів самообслуговування. Об’єм депозитного портфелю ПриватБанку в Житомирській області – 1,6 млрд грн. У нашому регіоні ПриватБанк обслуговує 15 тис. вкладників, понад 3 тисячі зарплатних проектів та майже 110 тис. власників заплатних карток. ПриватБанк постійно розширює свою мережу. Зовсім скоро у Житомирі запрацює ще одне нове відділення на вул.Бородія.

R