За гангстера, який працював заступником директора “Укрзалізниці” в Житомирській області у Росії обіцяють мільйон

Уродженець України Олег Тимошенко став другим у російському списку найкривавіших гангстерів, пише “Сегодня”.

Уродженець України, колишній житель Кіровограда, 47-річний Олег Євгенович Тимошенко увійшов в десятку особливо небезпечних розшукуваних злочинців Росії.

За інформацію, яка допоможе знайти і зловити його, поліція РФ готова заплатити 1 млн рублів – про це днями повідомила прес-служба МВС Росії, уточнивши, що він знаходиться на другому місці в “кривавому списку”.

Олег Тимошенко з листопада 2002 року розшукується і в нашій країні. Про це повідомило керівництво лінійного відділення міліції залізничної станції Житомир.

“Тимошенко отримав український паспорт у Красилові (Хмельницька область. – Авт.) І влаштувався в підрозділ “Укрзалізниці” в Житомирській області, заступником директора з економічних питань. А одного разу, коли директор був на лікарняному, Тимошенко продав двоповерхову будівлю організації! Угоду купівлі-продажу він проводив на пероні вокзалу в Житомирі, а потім зник. Цей чотири рази судимий громадянин розшукується в Україні за підозрою в привласненні грошей і за вбивство, вчинене в Молдові», – повідомив керівник лінійного відділу, полковник Микола Чернушич.

За його словами, Тимошенко відбував термін у колонії Молдови, але в 1999 році Тимошенко здійснив звідти втечу і буквально рік тому “засвітився” в Росії за відбитками пальців.