«ЖЛ» представила нову лінійку солодощів «Маша та Ведмідь»

На початку літа житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» представила нову лінійку солодощів для дітей «Маша та Ведмідь» із зображенням героїв популярного дитячого мультфільму.

В рамках нового напряму дитячих солодощів під ТМ «ЖЛ» вже випускається нуга і вафельні цукерки «Маша та Ведмідь». Новий продукт є результатом вдалого поєднання європейських тенденцій, вподобань споживачів і стандартів виробництва продукції для дітей.

Для цукерок були обрані найбільш популярні смаки – полуничний, вершковий і ванільний. До складу полуничної нуги входить натуральна полуниця, ванільна нуга виготовляється з додаванням натурального екстракту ванілі, а вафельна цукерка містить молочні вершки.

Згідно з висновком санітарно-епідеміологічної експертизи солодощі лінійки «Маша та Ведмідь» дозволені для вживання дітям від 3-х років і не містять синтетичних барвників, ароматизаторів та консервантів. Тому смак цукерок «Маша та Ведмідь» дуже сподобається дітям, а герої улюбленого мультфільму на етикетці додадуть гарного настрою та позитивних емоцій.

www.sladosti.com.ua

(R)