Житомирський хлопчик прислав військовим на Сході малюнок з Кличком у вигляді дракона. Фото

Військовим на Сході багато шлють листів та картинок, в тому числі й діти, пишуть “Факти”.

Всі картинки і листи військові розвішують по території військового містечка. Є навіть один БТР, повністю обклеєний такими малюнками.

А от нещодавно українських вояк здивував малюнок, який прислав житомирський хлопчик.

“Дуже допомагають листи від жителів України, у кожному рядку яких відчувається справжня любов до країни, переживання за нас, слова подяки, страх за завтрашній день, надія на закінчення війни. А саме зворушливе – це дитячі малюнки. Мене вразив сюжет, присланий хлопчиком з Житомира. Там зображений замок, в якому сидить Янукович. А ми, активісти, захищаємо від нього і від «Беркута» людей на Майдані. Саме незвичайне в малюнку – це Віталій Кличко, зображений у вигляді … рожевого триголового змія”, – розповів київський актор, режисер і викладач акторської майстерності, а тепер військовий Нацгвардії Мирослав Гай.


До речі, про Мирослава Гая Репортер вже писав. Українські та зарубіжні засоби масової інформації облетіла героїчна фотографія, на якій Мирослав і його товариш Сергій Шевчук – десантник 95 окремої аеромобільної бригади з Житомира – під вогнем ворожих кулеметів і пострілами снайперів водрузили український прапор на найвищій точці гори Карачун – двухсотметровой телевізійній вежі.