Aston Martin показав новий седан Lagonda

Компанія Aston Martin почала офіційно розсекречувати свою майбутню новинку.

Опубліковано перший тизер седана Lagonda, який, за деякими відомостями, претендує на звання самого розкішного “​​Астона”. Продаватися він буде тільки на Близькому Сході.

Седан, з яким Aston Martin офіційно відроджує бренд Lagonda, буде випущений строго обмеженою серією. Виробник уточнює, що цей проект слід в тому ж руслі, що й інші ексклюзивні моделі Aston Martin, включаючи One-77 і СС100. Відповідно, можна припускати, що тираж седана буде обчислюватися аж ніяк не сотнями штук.

Подробиць про його технічної складової поки немає: в Aston Martin повідомили лише, що Lagonda побудована на платформі VH. Її ж використовує, зокрема, Aston Martin Vanquish.

У спорткарів британської марки седан запозичив і багато технологій, включаючи використання карбону для виготовлення кузовних панелей. А ось екстер’єр седана в чому інспірований моделями Lagonda 70-х років минулого століття.

Збиратися седани будуть вручну на підприємстві в Гейдоні, причому виробництво планується починати тільки за наявності конкретного замовника. Замовників цих в Aston Martin збираються скрупульозно відбирати, а вартість кожного седана буде триматися в строгому секреті.

Відомо лише, що “запитувана ціна буде порівнянна з розкішшю і ексклюзивністю автомобіля”.
__________________________________________________________________________________
Інтернет-магазин Standartpark пропонує бордюр садовий, бордюр із пластику, бордюри для клумб та газонів. Замовляйте – www.standartpark-shop.com.ua/catalog/border/.