Більш потужний Bentley Mulsanne привезуть на автосалон в Парижі

Більш потужний Bentley Mulsanne привезуть на автосалон в Парижі.

Програма доопрацювань буде типова: трохи більше потужний мотор, незначно знизилася маса і деякі нові пункти в списку опцій …

Нещодавно Дюрхаймер також проговорився, скільки може коштувати перший в історії британської марки позашляховик …

Про паризьку прем’єру британському виданню Auto Express розповів безпосередньо керівник англійської марки Вольфганг Дюрхаймер. За його словами, нова версія моделі Mulsanne буде ідеально відповідати іміджу Bentley як автомобілів, які елегантно об’єднують в собі спортивність і розкіш.

Серйозно конструкція седана, само собою, не зміниться. Нікуди не дінеться і V-подібна “вісімка” об’ємом під 7 літрів, якою комплектується “звичайний” Mulsanne. Її лише злегка форсують, заливши в електронний блок управління нову програму.

Журналісти стверджують, що нова версія мотора буде розвивати приблизно 550 к.с., тобто стане на 10% могутніше базової модифікації, яка видає 505 к.с.

Розгін до сотні повинен знизитися на одну-дві десятих секунди: якщо “простий” Mulsanne витрачає на це 5,3 секунди, то “заряджений” повинен впритул наблизитися до позначки в 5 секунд. Максималка може з 296 км/год вирости до іншої знакової позначки в 300 км/ч.

Експерти стверджують, що інженери Bentley сто відсотків працюють над зниженням маси автомобіля, і приводять в приклад нещодавно дебютувавшу Continental GT3-R.

Швидше за все, буде перенастроєна підвіска, яку зроблять більш жорсткою.