Чистий прибуток “Яндекса” впав нижче 2,5 мільярда рублів

Чистий прибуток компанії «Яндекс» у другому кварталі 2014 впала на 18 відсотків порівняно з аналогічним показником минулого року, до 2,4 мільярда рублів.

Про це йдеться в повідомленні компанії про фінансові підсумки.

Виручка російської компанії за вищевказаний період зросла до 12,2 мільярда рублів на 32 відсотка в порівнянні з аналогічним періодом 2013 року. Виручка за вирахуванням винагороди партнерам зросла на 23 відсотки до 9,5 мільярда рублів.

Операційний прибуток склав 3,6 мільярда рублів, що на 13 відсотків вище, ніж у другому кварталі 2013 року. Скоригований показник EBITDA збільшився на 17 відсотків і склав п’ять мільярдів рублів. Рентабельність з операційного прибутку склала 29,9 відсотка.

Нагадаємо, нещодавно «Яндекс» купила популярний автомобільний інтернет-портал Auto.ru, сума операції становить приблизно 175 мільйонів доларів. Про це йдеться в офіційному повідомленні «Яндекса».

Закрити угоду компанії планують в третьому кварталі поточного року. Автомобільний портал продовжить функціонувати в колишньому режимі і за колишньою адресою в інтернеті, уточнили в «Яндексі».

На занедбаному порталі Auto.ru розміщується база даних про продаж автомобілів та інших транспортних засобів, оголошення про продаж запчастин і аксесуарів, пропозиції роботи в сфері авторинку, опису автомобілів і відгуки власників, новини авторинку та форум автолюбителів.
___________________________________________
Компания “Транс Стоун” предлагает искусственный камень цены. “Транс Стоун” – эксперт в мире камня. Обращайтесь.