Цієї суботи в парку Гагаріна: стрічки у волоссі, пейнтбол, 3D-малюнок, SportFest

Отримати безкоштовно жовто-блакитну стрічку, щоб вплести її у волосся й стати учасником встановлення національного рекорду – заради цього житомирян запрошують цієї суботи, 5-го липня відвідати парк культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна.

Про це під час прес-конференції, присвяченій презентації фестивалю SportFest повідомила Тетяна Люлька, організатор свята.

Волонтери роздаватимуть стрічки й при потребі допомагатимуть заплітати їх у волосся. Буде можливість зробити гарні знімки на пам’ять.

Початок о 10-30 на території парку культури та відпочинку. Організатори – агенція Люлька@Кос – запрошують житомирян і гостей міста відвідувати парк родинами.

Окрім встановлення рекорду на тій же території розгорнуть свою презентаційну діяльність 14 майданчиків спортивних шкіл Житомира. Це робиться для того, щоб діти змогли відрізнити карате від айкідо й обрати свій вид спорту, записавшись на секцію, яка припала до душі.

Гостей житомирського парку культури та відпочинку очікують показові виступи спортсменів. Всі ці заходи об’єднує формат фестивалю SportFest, мета якого – зробити Житомир спортивним містом.

Організатори подбали і про пейнтбол – на території парку розгорнуть пейнтбольний майданчик – буде декілька команд, одна з яких – із журналістів.

Одна з фішок свята в парку Гагаріна, яку не можна пропустити, бо це ексклюзив – 3D-малюнок на асфальті. Шукайте його цієї суботи з родиною в житомирському парку.