Фабрика «ЖЛ» представила новий асортимент солодощів для дітей

Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» представила новий асортимент продукції для дітей. До нього увійшли більше 20 асортиментних позицій, серед яких як новинки, так і традиційно улюблені солодощі: цукерки, печиво, вафлі та сухі сніданки.

Зокрема до списку «дитячих» солодощів входить полунична та ванільна нуга «Маша та Ведмідь», цукерки «Річвел Італіан» в асортименті, цукерки «Кльово», «Гуд Дей», «Нірвана кокос» та «Молочна хвиля кокос», нове печиво «Сова Софа», «Урожайний край», вафлі «Маша та Ведмідь», сухі сніданки «Кікс-мікс» та інші.

Ознайомитись з повним списком дитячих видів продукції «ЖЛ» можна на офіційному сайті компанії sladosti.com.ua.

Науково доведено, що цукор потрібен для розвитку мозку, забезпечення правильного функціонування мозкової тканини та підтримки організму в тонусі.

Навіть дорослі під час розумової роботи інстинктивно відчувають потребу з’їсти щось солодке. Дитячий організм не є виключенням. Навпаки, розвиток дитячого організму потребує солодких стимуляторів у правильній мірі, особливо це стосується дітей, які починають готуватися до школи або вже навчаються.

Продукція для дітей, яку випускає житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ», рекомендована МОЗ України та Міністерством освіти і науки України для вживання дітям від 3 років, а також у дитячих навчально-освітніх та оздоровчих закладах.

Ця продукція не містить консервантів, підсилювачів смаку, синтетичних барвників та ароматизаторів, тому є не тільки смачною, але й безпечною.

Використовуючи 70-річний досвід роботи на кондитерському ринку, компанія планує розробку й інших якісно нових видів продукції та рецептур солодощів, які дозволені для вживання дітям.

Додаткова інформація:

ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 року – ЗАТ «Житомирські ласощі») засновано у 1944 році. Фабрика займає 5-е місце за обсягом виробництва. Якість продукції підтверджується сертифікатами ISO 9001:2008 «Система менеджменту якості» та ISO 22000:2005 «Система управління безпечністю харчових продуктів». Продукція випускається під торговими марками – ЖЛ, Doma, Optimix та Stevix, серед яких різні види цукерок, печива та вафель. www.sladosti.com.ua

R