Фабрика «ЖЛ» представила новий сайт та Інтернет-магазин солодощів

Влітку цього року житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» представила новий корпоративний сайт sladosti.com.ua.

Він відрізняється сучасним дизайном, зрозумілим інтерфейсом, розширеними функціональними можливостями і зручною системою навігації, яка дозволяє швидко і легко знаходити всю необхідну інформацію про компанію, її історію та новини, продукцію, дистриб’юцію і т. д.

Так як продукція «ЖЛ» популярна не тільки в Україні, а й за кордоном, оновлений сайт sladosti.com.ua підтримує 3 мовні версії, тим самим надаючи користувачам можливість отримання інформації з урахуванням їх мовних уподобань.

Також значним досягненням є запуск Інтернет-магазину солодощів doma.ua на платформі нового сайту. Таку назву Інтернет-магазин отримав на честь популярної однойменної торгової марки Doma, під якою випускається великий асортимент улюблених солодощів житомирської кондитерської фабрики «ЖЛ».

В Інтернет-магазині фабрики представлений широкий асортимент кондитерських виробів, в тому числі пісна, халяльна, дієтична продукція та солодощі для дітей, рекомендовані МОЗ України.

Додаткова інформація:

ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 року – ЗАТ «Житомирські ласощі») засновано у 1944 році. Фабрика займає 5-е місце за обсягом виробництва. Якість продукції підтверджується сертифікатами ISO 9001:2008 «Система менеджменту якості» та ISO 22000:2005 «Система управління безпечністю харчових продуктів». Продукція випускається під торговими марками – ЖЛ, Doma, Optimix та Stevix, серед яких різні види цукерок, печива та вафель.

sladosti.com.ua

(R)