Ірина Супрун «прогулює» важливі для Житомирської області засідання?

Про свою неприсутність на засіданні правління Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, що відбулось 17 липня, заступник голови Житомирської облдержадміністрації – керівник апарату Ірина Супрун повідомила за декілька хвилин до початку його проведення.

Це було перше засідання Фонду за участю нового заступника Житомирської ОДА.

На думку присутніх членів правління, які повинні були внести зміни в склад правління, це – вияв неповаги, адже зазвичай засідання проходить за участі кворуму трьох сторін: членів профспілкових організацій області, роботодавців і влади. Тому на початку засідання його учасники одноголосно підтримали рішення підготувати лист-звернення до голови Житомирської облдержадміністрації з тим, що якщо заступник Ірина Супрун й надалі так працюватиме, то постане питання про доцільність такої кандидатури в складі правління.

Нагадаємо, голова облдержадміністрації Сидір Кізін представляв Ірину Супрун, як тактовну, мудру і досвідчену людину, яка зможе ефективно організувати роботу колективу.

Натомість в ході засідання присутні розглянули важливі питання для Житомирської області, зокрема, питання відпочинку та оздоровлення дітей-чорнобильців і до цього часу не визначений статус санаторно-оздоровчого закладу «Дениші», який перебуває на балансі Житомирської обласної ради.

Оскільки до цього часу в санаторії тендерні процедури не проведені, то за фактом, санаторій залишився без оздоровчих путівок і тут можуть відпочивати лише ті, хто придбав путівку за повну вартість.