Компанія Smart опублікувала останній натяк на свої новинки

Компанія Smart опублікувала останній натяк на свої новинки.

До дебюту нового покоління компактів Smart Fortwo і Forfour залишилося менше доби.

Виробник як і раніше не поспішає ділитися фотографіями новинок, але поширив чергову партію дизайнерських ескізів, які, за великим рахунком, дають повне уявлення про зовнішність хетч.

Нові хетчбеки представлять особисто Дітер Цетше, голова концерну Daimler, і керівник компанії Smart Аннет Вінклер.

Стверджується, що з прем’єрою новинок почнеться “нова ера Smart”, а самі хетчбеки виходять на ринок під гаслом “FOR new urban joy”, що можна приблизно перекласти, як “За нове міське задоволення”.

Вже офіційно оголошено, наприклад, що дводверна Smart Fortwo не виросла в порівнянні з попередником ні на міліметр, але при цьому забезпечить новий підхід до комфорту, функціональності і задоволенню від водіння.

Відомо, що нові моделі Smart з технічної точки зору будуть дуже нагадувати хетчбек Renault Twingo нового покоління. Вони збережуть задньоприводну і задньомоторний компонування, але при цьому отримають вдосконалену силову структуру кузова і новий, двохоб’ємний силует.

Smart Fortwo в цілому збереже свої габарити (його довжина складе близько 2,7 м), але стане на 10 см ширше, а чотиримісний Forfour в довжину не перевищить 3,5 м.

Різні версії “Смартов” планується оснащувати 70-сильним літровим “атмосферником” або 90-сильним турбомотором об’ємом 0,9 л. З’явиться і традиційна тюнінг-версія від ательє Brabus.

Дебют компактів перед широкою громадськістю намічений на Паризький автосалон, а розсекретять “Смарт” на спеціальному заході в Берліні.
____________________________________________________________________