Композиційна черепиця для нових дахів та реконструкції старих від “Еврокровля”

Хто хоч раз бачив, як прискіпливо і капризно жінка вибирає собі капелюшок або наряд, той зрозуміє господаря, який ретельно зважує всі «за» і «проти», коли справа доходить до вибору матеріалу для  покрівлі та облицювання стін – «головного убору» і «сукні »будинку.

Після прийняття рішення за результатами вдумливого розгляду «кандидатів» – куди ми включаємо шифер та черепицю – монтаж покрівлі (навіть якщо в її ролі виступає піщана черепиця) укупі з заходами з гідроізоляції дійсно може здатися дрібницею. Чому? Все просто.

Адже асортимент сучасних матеріалів для монтажу покрівлі від компанії “Еврокровля”  надзвичайно великий. Тут і полімерпіщана черепиця, і різноманітна за колірним рішенням 
композитна черепиця Metrotile, яка застосовується як для  нових дахів, так і для реконструкції старих м’яких покрівель. 

Якщо ще кілька десятиліть тому, коли натуральна черепиця була розкішшю, то зараз для влаштування покрівлі, а також при проведенні її ремонту застосовують сучасні матеріали, які стали набагато більш доступніші.

Переваги композитної черепиці Метротайл (Metrotile) від “Еврокровлі”:

1.  Краса, своєрідність і гармонійне поєднання з іншими матеріалами.

2.  Різноманітність і широкий вибір. На ринку представлено п’ять колекцій композитної черепиці, а колірна палітра включає 11 відтінків.

3.  Довговічність, обумовлена тим, що в основі багатошарової черепиці лежить сталевий лист, покритий стійким до корозії алюмоцинком.

4.  Екологічна та пожежна безпека. Композитна черепиця Метротайл має всі необхідні в Україні сертифікати.

5.  Традиції виробництва. Покрівельні матеріали Metrotile випускаються з 1946 року і користуються популярністю в усьому світі вже без малого сімдесят років.

Композитну черепицю Метробонд можна укладати в будь-який час року – за умови, що температура повітря не нижче -10 і не вище 35 градусів. У цьому діапазоні полімерне акрилове сполучення, яке з’єднує металевий шар матеріалу з мінеральним, повністю зберігає еластичність. І сніг теж не може перешкодити монтажним роботам – потрібно тільки перед укладанням чергового листа видаляти його з відповідної ділянки обрешітки.

 Купити композитну черепицю Метротайл  можна в будь-якій з точок продажів компанії “Еврокровля”  за попереднім замовленням або з будь-якого складу. Вибір Вас вразить по – справжньому, адже фірма професіонал з багаторічним стажем.

Гарних Вам покупок та якісного ремонта з “Еврокровля”!