Найбільший вибір дверей в Україні – “МАРКЕТ-ДВЕРІ”

Міжкімнатні двері крім зовнішньої естетики надають квартирі або будь-якому іншому приміщенню комфорт і затишок. 

Завдяки дверям, квартиру поділяють на різні функціональні зони – зону прийому їжі, відпочинку, роботи і гігієнічних процедур.

“”Маркет-Двері”  пропонує  найякішніші двері і пропонує Вам декілька порад для найкращого вибору товару. 

Термін служби міжкімнатних дверей.

Встановлюючи міжкімнатні двері, хочеться, щоб вона прослужила якомога довше. Найдовговічнішими вважаються фільончасті двері з масиву твердих порід дерева. До твердих порід відносяться листяні дерева, такі як червоне дерево, дуб, бук, вишня, горіх, ясен, вільха, а до м’яких – хвойні, наприклад, сосна. До того ж двері фільонок відрізняються представницьким видом, порівняно невеликою вагою, хорошою звукоізоляцією. За високу якість потрібно платити і високу ціну. Тому такі двері не всім по кишені. Поступаються по довговічності фільончасті двері, виготовлені з хвойних порід. Їх деревина м’яка, і тому лак не зможе захищати такі двері тривалий час. Покриття по мірі необхідності доведеться оновлювати.

Безпека.

Пожежна безпека – важливий критерій вибору міжкімнатних дверей. При покупці дверей у “Маркет-Двері”  консультант пояснить, до якого класу пожежної безпеки вони відносяться і що з цього випливає. Така інформація є і в супровідних документах. Зверніть увагу на вставлене скло, якщо двері йде з склінням. Було б добре встановлювати в двері безосколкове або загартоване скло. Кращим варіантом буде покупка дверей з уже встановленим в заводських умовах склом, що гарантує більшу безпеку.

Експлуатаційні якості.

Головним критерієм якості є матеріал, з якого зроблені двері. Дерево має високу міцність, екологічність, теплопровідність, легкість в обробці, морозостійкість, звуконепроникність і неповторну природноу красу.

Матеріали нового покоління – це алюміній і пластик. Пластикові двері незамінні для кухні, ванної, підвалу, сауни, гаража – там, де потрібно проявити особливу стійкість до вологи, високу міцність і простоту у догляді. У сучасному інтер’єрі добре виглядають алюмінієві двері. Високу ціну дверей з алюмінію з лишком окуплять такі якісні характеристики, як міцність, легкість і стійкість до несприятливих впливів навколишнього середовища.

Двері з комбінованих матеріалів, із застосуванням деревоподібних матеріалів (особливо МДФ), практично не поступаються за експлуатаційними якостями, красі і довговічності дверям з деревини. Але вони значно дешевші і в меншій мірі реагують на зміну вологості в приміщенні.

Пустотілі двері з формованою зовнішньою панеллю, до них належать і мазонітові, вимагають до себе дбайливого ставлення при експлуатації і служать недовго. Однак вони недорогі і за ціною доступні кожному.

Звукоізоляція.

Звукоізоляційні двері повинні бути в першу чергу «глухі», тобто виготовлені з цільної плити без скляних та інших вставок. Різни матеріали, що застосовуються при виготовленні дверей, володіють різною звукоізоляцією. Найгірше гасить сторонній шум пластик. У межах 30 дБ захистить від небажаних звуків двері з ДСП або МДФ. Для порівняння, шум на тихій вулиці становить близько 30-35 дБ. Кращими звукоізоляційними характеристиками володіють глухі двері з твердих порід дерева. Крім того при великій необхідності можна купити спеціальні звукоізоляційні двері.

Зовнішній вигляд.

Одним з важливих критеріїв вибору міжкімнатних дверей є зовнішній вигляд. Тут варто покладатися на свій смак, а також на загальний інтер’єр Вашого приміщення. Можна замовити двері з дзеркалами, які візуально збільшують приміщення і надають йому витончену аристократичність. А двері зі скляними вставками створюють відчуття легкості, наповнюють кімнату світлом. Скло елегантно виглядає з кованими ажурними прикрасами. 

Наприкінці спеціалісти “Маркету-Дверей” надають  кілька правил, дотримуючись яких, Вам буде простіше вибрати собі міжкімнатні двері:

1. Визначтеся з бюджетом, який Ви плануєте витратити на цю  покупку.

2. Зробіть необхідні заміри дверних прорізів і товщини стін, щоб підібрати двері потрібних розмірів.

3. Продумайте варіанти відкривання дверей.

4. Відзначте ті технічні вимоги, які необхідні Вам в міжкімнатних дверях, будь то звукоізоляція або вологостійкість.

5. Визначтеся з матеріалом, дизайном і кольором дверей.

Хороших Вам покупок з “Маркетом-Дверей”!