Продажами Lada займеться колишній співробітник Volkswagen

Продажами Lada займеться колишній співробітник Volkswagen.

Президент “АвтоВАЗу” Бу Андерссон хоч і має намір значно скоротити кількість іноземних фахівців на російському підприємстві, але, схоже, не планує повністю від них відмовлятися.

Так, віце-президентом з продажів та маркетингу ВАТ “АвтоВАЗ” призначений німець Мартін Франц Зост.

Президент Тольяттинского заводу, який пообіцяв скоротити кількість іноземних фахівців, не став довго тягнути з виконанням своїх слів. До справжнього моменту Бу Андерссон відправив додому 25 іноземців.

“В якості своїх помічників я майже не залучаю іноземців. У мене є команда управлінців з Росії. На” АвтоВАЗі “трудилося багато іноземних робітників – 25 осіб я відіслав додому”, – розповів глава підприємства в інтерв’ю «Газеті.Ru».

Як відзначає “АвтоСреда”, Артем Федосов, який займав цю посаду раніше покинув компанію, а його повноваження перейшли новому виконавчому віце-президенту Мартіну Францу Зосту.

Повідомляється, що Франц Зост, будучи громадянином Німеччини, володіє двома іноземними мовами – англійською та китайською.

Раніше нинішній віце-президент ВАЗа працював на такі компанії як Volkswagen і Opel.

Зост став третім виконавчим віце-президентом “АвтоВАЗу” після Євгена Белініна, контролюючого заводські фінанси, і Юга Демаршельє, контролюючого виробничі процеси.

Продажами ж меблів й надалі займається http://www.aklas.com.ua/.