Розбірки в Житомирі: невідомі спалили автомобіль заступниці начальника обласного Міндоходів

5 липня близько 4 години ранку у Житомирі невідомими особами підпалено автомобіль, який належить заступниці начальника Головного управління Міндоходів у Житомирській області Ірині Литвиненко.

За однією з версій підпал пов’язаний з професійною діяльністю потерпілої, яка неодноразово отримувала анонімні погрози. Конфлікт виник між керівним складом ГУ.

З місця події оперативною групою вилучено залишки пластикової пляшки із характерним запахом бензину. Автомобіль Nissan Micro стояв по вулиці Бориса Тена, поруч було припарковано з десяток інших автомобілів.

Завдяки мешканцям будинків, які почали першими гасити вогонь, вдалося уникнути загоряння інших машин. На місце події викликано пожежників та міліцію.

За цим фактом правохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «умисне знищення або пошкодження майна». Розпочато оперативно-пошукові заходи, проводиться необхідна експертиза.

Потерпіла відмовилася від коментарів, але підтвердила підпал як головну версію загоряння, причиною якого є розправа через професійну діяльність.