Сухомлин про 100 днів на 147-й

Сьогодні, 22 липня 2014 року, перший заступник міського голови звітував про 100 днів діяльності на посаді. Щоправда, через півтора місяці після 100 днів і замість в.о. мера Любові Цимбалюк, відповідальність на якій, хоч і формально, досі лежить за життєдіяльність міста.

Сергій Сухомлин зізнався, що робота в бізнесі й у владних кабінетах відрізняється, тут все відбувається не так швидко та ефективно, як би хотілося: «Ідучи на це місце, я думав, що вдасться все зробити за місяць-два. Але все затягується… Якщо в бізнесі всі рішення приймаються досить швидко, то тут ти затиснутий. Коефіцієнт роботи чиновника низький».

Перший заступник порівнює нинішню роботу із депутатським кріслом, яке раніше обіймав у обласній раді: «Депутат не несе персональну відповідальність за ініційовані ним рішення. Тут доводиться відповідати особисто».

В заслугу собі Сухомлин ставить ліквідацію реклами на колесаx, ліквідацію стихійної торгівлі, проте, вона й надалi працює по вул. Хлібній.

За 100 днів, за словами Сухомлина, відмінено ліфтові картки у КВЖРЕП №6.

Як бізнесмен перший заступник міського голови ставить собі за завдання ефективне використання бюджету.

Серед напрацювань, які нині в роботі та найближчих планах влади – придбання у кредит на вигідних умовах 30 тролейбусів, отримання безкоштовно автобусу для школярів, купівля 30 ланосів для дільничих лікарів, створення відділу енергоменеджменту у міській раді, внесення на сесію низки інвестиційних проектів, залучення 30 мільйонів доларів кредиту для водоканалу та близько 5 мільйонів гривень гранту, проведення взаєморозрахунків боргу водоканалу за електроенергію, добудова Ракушки, конкурс на кращу ескіз-ідею реконструкції Михайлівської, встановлення лічильників на воду, будівництво транспортної розв’язки на місці занедбаної будівлі по вул. Київська, 124.

Деталі читайте у наступних публікаціях на Репортері Житомира.