“Трансформери: Епоха винищення” та інші

Головні ролі в четвертій картині про механічні прибульців, яка отримала назву “Трансформери: Епоха винищення”, виконали Марк Уолберг, Нікола Пельтц, Стенлі Туччі і інші актори.

Цей фільм є продовженням трилогії, але вже з абсолютно новими героями та історією.

Дія стрічки розгортається через чотири роки після атаки на Чикаго. Автоботи і Десептикони нарешті покинули Землю. Тепер людству доведеться відновлювати свої міста після фінальної битви ворогів самостійно.

Тим часом не всі люди забули про інопланетне вторгнення: група могутніх бізнесменів і геніальних вчених намагається убезпечити своє майбутнє: вони намагаються поліпшити технології до такої міри, щоб вийти за межі контрольованого раніше. І не даремно!

Ще однією не менш цікавою кіноновинкою червня, яка потрапить в усі є нова режисерська робота Фанні Ардан – “Нав’язливі ритми”.

Провідні ролі в проекті знаменитої француженки виконали Азія Ардженто, Жерар Депардьє, Нуно Лопес та інші актори.

Фільм розповідає історію стосунків закоханої пари: головна героїня жертвує блискучою музичною кар’єрою заради того, щоб зберегти любов. Її обранець в той же час захоплений реставрацією старовинного палацу, але завдання виявляється нездійсненним через нескінченні перепон, що виникають на його шляху…

Прем’єра анімаційної картини “Як приручити дракона 2” режисера Діна ДеБлуа відбулася в травні в рамках Каннського кінофестивалю. Тепер же мультфільм, дії якого розгорнуться через п’ять років після примирення вікінгів і драконів, добрався і до наших глядачів.

Поки Астрід, Сякун і інші хлопці насолоджуються усіма принадами життя і змагаються один з одним у популярних на острові драконівських гонках, Іккінг і Беззубик пропадають в небі – вони складають карту невідомих місць, потрапляючи в пригоди.

Примітно, що за озвучку англо-мовної версії стрічки відповідав цілий загін зірок – Кейт Бланшетт, Джерард Батлер, Джона Хілл, Америка Феррера, Кит Харінгтон, Джимон Хонсу і Джей Барушель.