У Житомирі під ОДА принесли шини. Фото

18 липня біля облдержадміністрації зібралось декілька сот представників громадськості з Житомирської області.

Про це повідомили Репортер в облдержадміністрації.

Люди приїхали підтримати Сидора Кізіна, оскільки ширяться чутки про його звільнення з посади. Вони обурені, що деякі особи в Києві та області розхитують ситуацію, обманюючи президента, бажаючи проштовхнути своїх невідомих нікому людей. І це в той час, коли на Сході гинуть наші солдати.

“Нас влаштовує Кізін. А призвіще, яке озвучили деякі ЗМІ, нам не відоме та й не хочемо ми нікого більше. Вчора у Києві сім чоловік представились громадою Житомирщини і вимагали звільнення Сидора Кізіна. Як декілька людей може виступати за усю громаду? Це просто не влазить ні в які ворота. Ми віримо, що Президент розбереться в ситуації”, – кажуть люди.

До мітингарів вийшов голова облдержадміністрації. Він запевнив, що рішення про його звільнення немає. Хоча й з’являлась подібна інформація, але він працює в штатному режимі, виконуючи свої обов’язки.

“Люди бояться невідомого, люди побоюються речей, які відбуваються кулуарно, тому вони прагнуть пояснень. Я працюю. Є Указ Президента України, яким я призначений головою облдержадміністрації. Вчора з’явилося рішення Кабінету Міністрів без повідомлень у пресі про те, що на посаду голови Житомирської облдержадміністрації погоджується призначення іншої людини. Це викликало у людей запитання. Я працюю у штатному режимі. Сьогодні відбудеться селекторна нарада з Урядом України стосовно оголошення у країні загальної мобілізації. Оцінюватиметься готовність області до мобілізації, можливо, буде оголошено військовий стан, тому будемо готуватися до активних дій. У суботу я, як і обіцяв, поїду до Слов’янська, щоб забрати більше сорока наших хлопців у відпустку. Тому працюємо далі, друзі”, – зазначив голова облдержадміністрації.

Наразі люди йти не хочуть. Принесли навіть шини. Кажуть, що поїдуть до Києва в Адміністрацію Президента, аби донести йому думку справжньої громади, щоб він залишив Сидора Кізіна, а винних в збуренні ситуації покарав.